16 januari 2017

Luchttechnische installatie narijskast in Polen

Recent heeft Vink Systemen in Polen voor Unica Industrial Projects de luchttechnische installatie aangelegd ten behoeve van een nieuw gebouwde narijskast.

RVS 304 kanalenstelsel inclusief inblaaspanelen

In een zeer korte periode heeft Vink Systemen op dit project een geheel in RVS 304 uitgevoerd kanalenstelsel aangelegd, inclusief de plaatsing van 900 inblaaspanelen fabrikaat Vink Systemen. Wederom heeft Vink Systemen met dit project een mooi project over de grens gerealiseerd.

Luchtdistributiesysteem op maat

Vink Systemen ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt luchtdistributiesystemen op maat. Met slimme logistieke oplossingen wordt er op ieder gewenst tijdstip en op de juiste plaats afgeleverd. In binnen- én buitenland. Al 45 jaar een betrouwbare partner in vele marktsegmenten:

  • Utiliteit nieuwbouw
  • Utiliteit renovatie
  • Zorg & Overheid
  • Sport & Ontspanning
  • Industrie & Offshore

Bekijk ook onze andere projecten.

Unica Industrial Projects

Unica Industrial Projects biedt ‘engineered solutions’ binnen diverse industrieën, zoals de procesindustrie, waterbranche en maakindustrie. Unica Industrial Projects biedt een oplossing voor ieder vraagstuk op het gebied van gebouw- en procesautomatisering.