24 april 2017

PIR/POL dakkanalen project Maasvlaakte Plaza

Op het project Maasvlakte Plaza heeft Vink Systemen 30 mm PIR/POL dakkanalen opgeleverd. Zoals standaard zijn ook op dit project de koppelingen volledig met polyester afgewerkt en daarmee gegarandeerd waterdicht. Een mooi staaltje werk!    

Luchtkanalen en luchttechnische componenten op maat

Ook een optimaal luchtdistributiesysteem op uw project? Vink Systemen ontwerptlevertinstalleert en onderhoudt uw luchtdistributiesysteem op maat. Al 45 jaar een betrouwbare partner in vele markten. Vanuit onze eigen productiefaciliteit Vink Products in Katwijk leveren wij luchtkanalen en luchttechnische componenten voor uw project. Zo waarborgen wij het volume en de flexibiliteit binnen het gehele proces. Vakkundig uitgevoerd en met zo min mogelijk belasting voor uw bedrijfsvoering wordt de infrastructuur geïnstalleerd. Door assistentie bij preventief onderhoud blijft uw luchtklimaat topfit.