23 maart 2018

Diverse onderaannemers behalen Luka certificaat

Met trots mogen wij vermelden dat meerdere onderaannemers van Vink Systemen met succes het certificaat Chef-Monteur Luchtkanalen Klasse C hebben behaald. Het is gewenst om de kwaliteit van onze producten en diensten naar een nog hoger niveau te tillen. Mede daarom is het belangrijk om continue te investeren in vaardigheden en kennis van onze werknemers en onderaannemers. Vink Systemen hecht grote waarde aan professionele vakbekwaamheid en persoonlijke ontwikkeling. Desbetreffende cursus Chef-Monteur Klasse C draagt hier op zeer positieve wijze aan bij.

E-learning Luka Chef-Monteur cursussen

Een E-learning projectgroep heeft in de afgelopen jaren een cursus E-learning ontwikkeld voor monteurs en chef-monteurs. E-learning is een aantrekkelijke manier van leren waarbij men het eigen tempo kan bepalen. Tevens brengt E-learning een sterke reductie van het aantal lesdagen met zich mee.