30 april 2018

Work in progress: Trainingscomplex Hillesluis Feyenoord

In de maand juni vorig jaar (2017) is de bouw van het nieuwe trainingscomplex van Feyenoord gestart. Op dit spiksplinternieuwe complex gaat Feyenoord vanaf het seizoen 2018/2019 trainen. De nieuwe trainingsaccommodatie met twee voetbalvelden, verschillende faciliteiten zoals kantoren, restaurant, ontspanningsruimtes, kleedfaciliteiten en wellness-voorzieningen is alleen bedoeld voor het eerste elftal. Het gebouw staat voor een groot deel in het teken van sportmedische faciliteiten en afdelingen om research en prestaties van de spelers te realiseren. De velden worden voorzien van de modernste technieken. 

Vink Systemen heeft opdracht gekregen om de luchtkanalen en luchttechnische componenten voor het nieuwe gebouw op het trainingscomplex te leveren en monteren. In onderstaande video wordt een rondleiding gegeven door het gebouw en dit geeft een beeld met betrekking tot de huidige stand van zaken. Er zijn op de video ook luchtkanalen te zien!