29 mei 2018

VCA-certificaat wordt na audit met jaar verlengd

Vorige week heeft de jaarlijkse VCA-audit plaatsgevonden bij Vink Systemen BV. Tijdens deze audit is onder andere het VCA auditplan secuur doorlopen en heeft een grondige werkplekinspectie plaatsgevonden op project Mall Of The Netherlands in Leidschendam. De conclusie luidt dat de belangrijkste auditdoelstellingen zijn bereikt en het auditplan zonder essentiƫle wijzigingen is uitgevoerd. Vink Systemen BV behoudt het VCA-certificaat en wordt met een jaar verlengd.

VCA in het kort

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een programma dat uw bedrijf helpt om veilig en gezond te werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is bedoeld voor bedrijven die veilig en gezond werken belangrijk vinden en hierin structureel willen investeren. En dan vooral voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.