19 juni 2018

Directiewisseling Vink Systemen Beheer

Langs deze weg willen wij u informeren over een directiewisseling binnen Vink Systemen Beheer BV en haar dochterondernemingen Vink Systemen BV en Vink Products BV.

Edward Duindam, nu Financieel Commercieel Directeur, is 33 jaar werkzaam bij Vink Systemen BV en sinds 1993 lid van het directieteam. In het verleden heeft hij aangegeven tussen zijn 50e en 55e op een andere manier invulling te willen geven aan zijn rol binnen het bedrijf. Hieraan is recentelijk invulling gegeven en in goed overleg is dit moment bepaald op 1 juni 2018.

Edward Duindam blijft nauw betrokken bij het bedrijf en zal zich in de functie van Commercieel Directeur volledig gaan focussen op de commercie van Vink Systemen BV en Vink Products BV. Zijn overige operationele taken zal hij de komende maanden overdragen binnen het directieteam.

Per 1 juni 2018 is Peter Alberts benoemd tot Directeur van Vink Systemen Beheer BV en toegetreden tot het directieteam. Hij is sinds mei 2015 actief binnen de Vink Groep, eerst als Operationeel Directeur van Induct BV en sinds september 2016 ais Directeur van Vipe Welding BV. Voorheen heeft hij onder meer gewerkt voor BAM, GTI (nu Engie) en Heijmans. De focus van Peter Alberts komt te liggen op de operatie en commercie. Daarnaast blijft hij Directeur van Vipe Welding BV.

Met deze stap is de continuïteit binnen de werkmaatschappijen Vink Systemen BV en Vink Products BV gewaarborgd en zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet.