15 juni 2018

Zeer geslaagde dag met diverse workshops van Vision Forward

Donderdag 14 juni jongstleden hebben onze werknemers een zeer leerzame en interessante dag gehad mede dankzij Vision Forward. Van 09:00 tot 17:00 was er op een externe locatie, bij de Heeren van Noortwyck, een volle dag met diverse workshops ingepland. Bij deze workshops lag de focus op bewust en onbewust samenwerken met collega’s en zakelijke relaties in diverse omstandigheden. Een dag waarbij onze werknemers nieuwe handvaten toegereikt hebben gekregen en deze in de praktijk kunnen gebruiken. Het is gewenst om in de toekomst nog beter en professioneler met bepaalde situaties om te gaan. Zowel persoonlijk als zakelijk was dit een zeer geslaagde dag.

Wat is Vision Forward?

De missie van Vision Forward luidt als volgt: Om bedrijven, en de mensen die voor hen werken, in staat te stellen om écht succesvol te worden door middel van een unieke combinatie van vaardighedenontwikkeling en de aangeboorde kracht van irrationeel gedrag, waardoor de sales- en leiderschapsresultaten verbeteren, samen met de persoonlijke en organisatorische effectiviteit. In een wereld van technologische innovatie, innoveren wij mensen.

Vision Forward geeft trainingen en workshops m.b.t. het gedrag van mensen. Het gedrag van mensen is een complexe mengeling van ingrediënten, geworteld in genetica, opvoeding, scholing, ervaringen, omgevingen, en een blik op de toekomst. Om écht te inspireren, te stimuleren, en gedragsverandering te verankeren, moet je kennis hebben van, en begrip hebben voor, de eerdergenoemde complexiteit. Ook moet je in staat zijn om oprecht te kunnen communiceren met alle gedragsbepalende persoonlijkheidstypes.