15 oktober 2018

Even voorstellen: Irfaan Jahangier

Wederom is kortgeleden het team van Vink Systemen versterkt. Per 1 oktober is Irfaan Jahangier werkzaam in de rol van applicatie proces beheerder. Irfaan gaat een belangrijke rol spelen bij de implementatie van het ERP pakket. In samenwerking met zijn collega's worden de werkprocessen hierop zo efficiënt mogelijk aangesloten. Hiervoor heeft Irfaan meer dan 8 jaar gewerkt in een beheer/applicatie ondersteunende rol bij verschillende organisaties. De laatste vijf jaar heeft Irfaan zich ontwikkeld tot een volwaardige applicatie proces beheerder. Aangezien we natuurlijk meer over hem willen weten, hebben we Irfaan nog een aantal vragen gesteld. Lees hieronder zijn beweegredenen om voor Vink Systemen te kiezen, verwachtingen en ervaringen tot nu toe.

Waarom heb je voor Vink Systemen gekozen?

Het feit dat Vink een familiebedrijf is en de gemiddelde werknemer meer dan 10 jaar in dienst is, geeft mij een goed gevoel. Tevens kon ik aan het begin van de nieuwe implementatie van Isah instappen. Dit is een prachtige kans en in mijn ogen het ideale moment om in dienst te treden.

Hoe zijn je eerste dagen bevallen?

Mijn eerste dagen zijn goed bevallen met een warm welkom. Er zijn veel meetings en afspraken geweest om zoveel mogelijk informatie over de organisatie te vergaren. Collega's staan voor mij klaar en er is ruimte voor eigen inbreng. Dit ervaar ik als zeer fijn.

Wat wil je het komende jaar bereiken?

Dat wij samen als Vink Groep een efficiëntie slag kunnen maken door de automatisering zo goed mogelijk aan te sluiten op bestaande en nieuwe processen.

Heb je zelf nog een boodschap voor je collega’s?

Ik verheug me op een vruchtbare samenwerking en zal me voor 100% inzetten om er samen iets moois van te maken. Mochten wij nog geen kennis hebben gemaakt, kom dan gerust even langs voor een kop koffie!