11 december 2018

Samenwerking met VHS zorgt voor kwaliteit op hoog niveau

Ook in 2018 heeft er een fijne samenwerking plaatsgevonden met onze zusterorganisatie VHS Ventilatie & Hoogwerkers uit de Vink Groep. VHS is onze vaste leverancier voor verhuur van hoogwerkers, liften, steigers, trappen en ladders. Dankzij het brede assortiment en vele jaren expertise geeft men altijd een duidelijk, veilig en passend advies. Er worden altijd duidelijke afspraken gemaakt en dit zorgt voor een prettige werksfeer, want afspraak is afspraak. Met andere woorden, voor veilig werken op hoog niveau bent u bij VHS aan het juiste adres.

Elk project vraagt om een unieke benadering. Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden wordt, op advies van VHS, een keuze gemaakt uit het brede assortiment. Op een project in Zeist is weinig werkruimte. Hier wordt sinds kort gebruik gemaakt van een smalle steiger met bumpers. Deze wordt ingezet om schade aan muren te voorkomen. Door de beperkte werkruimte wordt op dit project gebruik gemaakt van een masthoogwerker, de Star 6. Deze compacte en kleine machine is ideaal voor dergelijke situaties. Verder staan er op een project in Bergen op Zoom meerdere schaarhoogwerkers van het type GS2646. Op dit project worden exceptioneel grote kanalen op hoogte gemonteerd. Deze hoogwerker is hier, door het grote plateau, uitermate geschikt voor. 

In 2019 gaan wij deze prettige samenwerking doorzetten en de kwaliteit naar een nog hoger niveau tillen.