17 januari 2019

Apotheek Transvaal is geopend door minister Bruins

In opdracht van zusterbedrijf Induct Industrial Contracting hebben wij meegewerkt aan de engineering, coördinatie hiervan en op basis hiervan adviezen gegeven met betrekking tot de luchttechnische installaties voor Apotheek Transvaal in Den Haag. Verder heeft zusterbedrijf VSL air o vent BV een energiezuinige adiabatische luchtbehandelingsunit en diverse componenten geleverd. Deze geleverde producten hebben uiteindelijk bijgedragen aan drukhiërarchische cleanrooms en productieruimtes, die boven de apotheek zijn gerealiseerd. Vink Products BV, ook een zusterbedrijf, heeft luchtkanalen met hoge reinheidsklasse geproduceerd en geleverd. Als eindproduct is een volledige turn-key cleanroom afgeleverd. 

Op 16 januari 2019 heeft minister Bruno Bruins (minister voor Medische Zorg) het nieuwe laboratorium Apotheek Transvaal geopend.