29 januari 2019

Project CT deBoer en Rijnstaal verloopt voorspoedig

Vink Systemen levert de complete luchttechnische installatie(s) en componenten voor een nieuw pand van Civiele Techniek deBoer en Rijnstaal Alphen. In opdracht van Energy Partners wordt er 1.250 m2 gegalvaniseerd kanaalwerk geleverd. Ook worden er roosters geplaatst welke afkomstig zijn van zusterbedrijf VSL air-o-vent BV. Ander zusterbedrijf Vink Products levert voor dit project de luchtkanalen en diverse componenten, zoals bijvoorbeeld afzuigwand van ruim 15 meter lang. De werkzaamheden verlopen voorspoedig. Het hele project wordt in samenwerking met de opdrachtgever ontwikkeld, gecoördineerd en gerealiseerd met BIM. Lees hier meer over in een ander nieuwsbericht over dit project.

Project CT deBoer en Rijnstaal Alphen

Op bedrijvenpark het Klooster in Nieuwegein is een nieuw bedrijfspand gebouwd voor twee bedrijven. Civiele Techniek deBoer uit Nieuwegein en staalconstructiebedrijf Rijnstaal Alphen bv uit Alphen aan de Rijn gaan samenwerken onder één dak. Dit biedt de bedrijven een optimale bedrijfsvoering en grote mogelijkheden om te groeien. Het nieuwe pand is duurzaam en voorzien van zonnepanelen waarmee een groot deel van de eigen energiebehoefte kan worden opgewekt. Bedrijvenpark het Klooster is een uitstekende locatie. Het park heeft een centrale ligging, is goed bereikbaar en duurzaam. Dit allemaal gelegen in een mooie groene omgeving en omgeven door water.

BIM

Een project dat volgens BIM werkmethodiek wordt gecoördineerd is de laatste jaren meer standaard dan uitzondering. Het fenomeen BIM blijft zich in hoog tempo ontwikkelen en opzetten. Met de tools die Revit van AutoCad beschikbaar stelt, krijgt Vink Systemen toegang tot de beste tools om productiviteit binnen de organisatie en samenwerking met externe partijen nog beter te laten verlopen. Modelleer, analyseer en simuleer systemen en constructies waarbij het hele proces direct wordt opgeslagen. Op deze manier is het mogelijk om optimaal te presteren, mee te gaan op het gebied van ontwikkeling/automatisering en een extra toegevoegde waarde creëren voor onze klanten.