7 januari 2019

Project Depot Boijmans Van Beuningen is gestart

De bouw van het Depot Boijmans Van Beuningen gebouw was noodzakelijk en ondertussen zijn diverse partijen al langere periode hard aan het werk. Het collectiegebouw gaat de nieuwe spectaculaire entree worden van het Rotterdamse Museumpark. Het kunstdepot wordt ruim 39 meter hoog en krijgt een totale vloeroppervlak van 15.000 vierkante meter. Het depot is een blijvende oplossing voor de wateroverlast, waar het museum al enige jaren mee kampt. Verder is het museumdepot een manier om kunst terug te geven aan de Rotterdammers. Het museum kon in het verleden slechts 8% van de collectie tonen, maar door het nieuwe depot wordt dit vele malen meer. In opdracht van BAM levert Vink Systemen BV de complete luchttechnische installatie(s). 

Indicatiecijfers werkzaamheden Vink Systemen BV

5.500m² Rechthoekig kanaalwerk
1.500m¹ Rond kanaalwerk
4.500m² Thermische isolatie
1100m² Dampdichte isolatie
Reinheidsklasse H