18 februari 2019

Project LVNL Annex Schiphol halverwege

In opdracht van Kuijpers leveren en monteren wij de complete luchttechnische installatie(s) voor de nieuwbouw van LVNL Annex. Wij leveren onder andere zo’n 5.000m2 rechthoekig gegalvaniseerd kanaalwerk en 900 meter rond spiraal kanaalwerk. Ruim 3.000m2 van dit kanaalwerk voorzien wij van uitwendige isolatie. Ook voorzien wij een groot deel van de kanalen van dampdichte en brandwerende isolatie. Daarnaast leveren wij voor dit project roostermonden, roosterbakken, inspectieluiken en verschillende andere appendages.

Project LVNL Annex Schiphol

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) zorgt voor veilige verkeersstromen in de lucht en doet dit op een professionele en vakkundige manier. Om deze kwaliteit te blijven garanderen wordt in de nieuwbouw op Schiphol een nieuw opleidingscentrum gehuisvest. Het gebouw komt tegenover het hoofdkantoor van LVNL op Schiphol-Oost, welke door een loopbrug van meer dan 50 meter met elkaar in verbonden worden. In het gebouw komen ook simulatoren en een operationele zaal.

 

Afbeeldingen afkomstig van imdbv.nl (IMd Raadgevend Ingenieurs)