12 februari 2019

Werkzaamheden voor nieuwe fustwasserij FloraHolland Aalsmeer

Voor de bouw van een nieuwe en gemoderniseerde fustwasserij bij FloraHolland locatie Aalsmeer leveren en monteren wij de complete luchttechnische installatie(s) en componenten. In opdracht van Vink Installatie Groep leveren wij onder andere ruim 3.600 m² rechthoekig gegalvaniseerd kanaalwerk met de benodigde componenten, zoals roosters en (brand)kleppen. Verder omvat het project ook 500 m² RVS 316 rechthoekig kanaalwerk. Er wordt ook speciaal maatwerk geleverd, door middel van een imposante combi dakkap die geleverd en geplaatst is.

Combi dakkap

In samenwerking met Vink Products is er gewerkt aan deze unieke combi dakkap. Deze heeft een afmeting van 6,5 x 2,5 x 1,6 meter (lengtexbreedxhoogte) en een gewicht van ongeveer 520 kg. De combi dakkap is geschikt voor horizontaal aanzuigen en verticaal afblazen van lucht in één kap met geringe kans op kortsluiting. De kap is uitgevoerd in ALMG3 en vervaardigd in kleur naar wens van de klant. De combi dakkap is geproduceerd in twee delen en op maat gemaakt door zusterbedrijf Vink Products. Vorige week is de dakkap succesvol op zijn plek gehesen en gemonteerd op Flora Holland in Aalsmeer.