22 mei 2019

Lars Kuyl rondt stage periode af met ruime voldoende

Sinds weeknummer 3 van 2019 is Lars als marketing stagiair werkzaam geweest bij Vink Groep. Gedurende deze periode heeft Lars diverse werkzaamheden uitgevoerd op het gebied van marketing en communicatie voor Vink Systemen, zowel online als offline. Naast het uitvoeren van diverse werkzaamheden heeft Lars onderzoek gedaan naar ons imago en identiteit met een belangrijk thema voor Employer Branding. Het eindresultaat gaat ons zeker helpen bij positionering voor potentiële werknemers van Vink Groep in de toekomst. Uiteindelijk heeft Lars zijn stage afgerond met een overtuigende 8.

Reactie van Lars Kuyl over de stage:

“Ik heb mijn stage bij Vink Groep ervaren als een onwijze leuke en leerzame periode. Al vanaf het begin werd ik door iedereen goed en enthousiast opgevangen, waardoor iedereen als collega aanvoelde. Vanuit de organisatie voelde ik veel vertrouwen en er was voor mij een duidelijk plan opgesteld met een flinke dosis verantwoordelijkheid. Met alle taken en activiteiten kon ik altijd zelfstandig aan de slag. Ook waren collega’s altijd bereid vragen te beantwoorden of mee te denken.

Ook de sfeer binnen het bedrijf is me erg goed bevallen. Iedereen was altijd enthousiast en geïnteresseerd waardoor ik me al snel op mijn gemak voelde. Ook was de begeleiding erg betrokken bij de stage en was er genoeg tijd om bezig te zijn met opdrachten vanuit school. Ik vind Vink hierom een zeer fijn en geschikt stagebedrijf.

Uiteindelijk heb ik de stageperiode met een 8 afgesloten en heb ik een 7 gehaald voor het onderzoek dat ik heb uitgevoerd. Behalve dit mooie resultaat heb ik ook een erg mooie en leuke tijd gehad. Ik ben iedereen binnen Vink hier dan ook erg dankbaar voor!”.