6 mei 2019

Een uitdagend nieuw project in Duitsland

Begin maart zijn wij gestart met het leveren en monteren van kanaalwerk voor een project in Duitsland. Het project is gelegen aan de Tsjechische grens, zo’n 850 kilometer vanaf ons kantoor in Katwijk. In opdracht van deze vaste klant gaan wij luchttechnische installaties van diverse productieruimtes verzorgen. 

Voor dit project gaan wij onder andere 1.800m2 rechthoekig gegalvaniseerd kanaalwerk en 150m1 rond kanaalwerk leveren en monteren op locatie. Verder wordt er ook ruim 500m2 kanaalwerk geïsoleerd, dit wordt zowel in de fabriek gedaan bij zusterbedrijf Vink Products als op locatie. De werkzaamheden zo ver van huis, met relatief veel kanaalwerk in een korte looptijd, maakt dit project een enorme uitdaging.

Vink Groep

Naast Vink Systemen zijn ook ViPe Welding en Vink Products werkzaam op dit project. ViPe Welding gaat leidingwerk lassen voor de centrale verwarming en koeling. Waar Vink Products opdracht heeft gekregen om dakkappen en buitenluchtroosters te produceren. 

Zowel Vink Products, ViPe Welding als Vink Systemen zijn onderdeel van de Vink Groep en kunnen hierdoor geïntegreerd samenwerken. Dit brengt voordelen met zich mee op diverse fronten, denk hierbij aan gezamenlijk transport, coördinatie etc. Door goede samenwerking verloopt alles tot op heden uitstekend.