5 juni 2019

Werkzaamheden voor nieuw schoolgebouw in Alphen a/d Rijn

In Alphen aan den Rijn wordt een nieuw schoolgebouw gebouwd op de plek van de huidige locatie. Hier wordt VMBO-onderwijs met praktijk- en theorievakken gerealiseerd, inclusief drie nieuwe gymzalen. Mits alles volgens plan verloopt, kunnen leerlingen en medewerkers begin 2020 de nieuwe school en werkplekken betrekken. Het gebouw wordt door Vink Systemen voorzien van de benodigde luchttechnische installaties en componenten, bestaande uit onder andere:

  • 1.500m2 rechthoekig gegalvaniseerd kanaalwerk
  • 1.000m1 rond spiraal gefelst kanaalwerk
  • 200 ronde gegalvaniseerde regelkleppen
  • 450m2 PIR/POL kanaalwerk
  • 1.800m2 uitwendige isolatie Isover type CLIMCOVER 25mm dik
  • Diverse componenten zoals inspectieluiken, vele soorten roosters, kleppen en meer