9 juli 2019

Jeroen Santbergen aan het woord in het Luka Kanaal Journaal

Begin juli is er een nieuw nummer van het Luka Kanaal Journaal uitgebracht. Hierin staat een leuk artikel over onze collega Jeroen Santbergen, sinds kort chef-monteur bij Vink Systemen. Vanuit het verleden heeft Jeroen ervaring met het E-learning programma van Luka. In 2018 heeft Jeroen namelijk zowel de cursus monteur als chef-monteur met succes doorlopen. Het hele artikel kunt u hier lezen.

E-learning

Een E-learning projectgroep van Luka heeft in de afgelopen jaren een cursus E-learning ontwikkeld voor monteurs en chef-monteurs. E-learning is een aantrekkelijke manier van leren, waarbij het mogelijk is om in eigen tempo online te leren. Tevens brengt E-learning een sterke reductie van het aantal lesdagen met zich mee. Dit is een ideale manier om vaardigheden te verbeteren naar de Luka maatstaf. 

Luka

De Luka heeft primair als doel de bevordering van de technische ontwikkeling van luchtkanalen in al haar facetten. Daarbij staat de Luka borg voor het complete kanalensysteem, inclusief de appendages. Dit geldt zowel voor de gewone als voor de geassocieerde Luka-leden. Luka staat borg voor de kwaliteit van het complete kanalensysteem.