2 december 2019

Project Jumbo in afrondende fase

Sinds december 2018 zijn wij werkzaam bij het nieuwe distributiecentrum van Jumbo in Nieuwegein. Hier leveren en monteren wij de complete luchttechnische installatie in opdracht van van Panhuis Installatietechniek. Een mooi en uitdagend project, waar het einde van onze werkzaamheden in zicht komt. Op onderstaande foto’s is divers gemonteerd kanaalwerk te zien.

Distributiecentrum Jumbo

Jumbo Supermarkten realiseert in de komende jaren een nieuw geautomatiseerd nationaal distributiecentrum in Nieuwegein. Het distributiecentrum krijgt een belangrijke functie in de groeiambities van de supermarktketen. Toekomstgericht gaat het distributiecentrum zorgdragen voor een snellere en efficiëntere belevering van zogenoemde "slow move" artikelen aan de regionale distributiecentra en winkels. Bij de bouw staat duurzaamheid centraal en wordt getoetst aan de hand van de BREEAM-methodiek. 

Indicatiecijfers werkzaamheden Vink Systemen BV

3.500m² Rechthoekig kanaalwerk
1.000m¹ Rond kanaalwerk
6.000m² Rond kanaalwerk
800m² Thermische isolatie
450m² Dampdichte isolatie
Reinheidsklasse M