22 januari 2020

Project Tacx in Oegstgeest gestart

Afgelopen maandag, 20 januari 2020, zijn wij gestart met het uitvoeren van werkzaamheden bij Tacx te Oegstgeest. Tacx is marktleider op het gebied van hometrainers en krijg een nieuw pand voor productie, opslag en kantoren. Dit project heeft een relatief korte doorlooptijd. Conform planning dienen wij hier in week 24 namelijk al gereed te zijn met onze werkzaamheden. Alle aangeleverde luchtkanalen worden afgeplakt, om stof af te weren en de kwaliteit van onze luchtkanalen te waarborgen. De hallen zijn hoog en dat betekent dat alle luchtkanalen gemonteerd worden met behulp van hoogwerkers, uiteraard geleverd door VHS Ventilatie & Hoogwerksystemen. 

Tacx 

In Oegstgeest bouwt Tacx een nieuw pand voor productie, opslag en kantoren. Tacx is marktleider op het gebied van hometrainers en in Europa voornamelijk bekend vanwege wielren accessoires, denk hier bijvoorbeeld aan de productie van bidons. Met het nieuwe pand beschikt Tacx straks over twee keer zoveel vierkante meter oppervlakte t.o.v. het huidige pand. Verder wordt er rekening gehouden met slimme oplossingen op het gebied van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het toekomstige complex op bedrijventerrein De Boeg zal bestaan uit een fabriek, montage- en opslagruimte, productiehallen, drie kantoorverdiepingen, een parkeerkelder en vijftig parkeerplaatsen. De nieuwe locatie ligt vlak aan de snelweg waardoor het ook beter bereikbaar is voor personeel, klanten en leveranciers. In opdracht van A. de Jong Installatietechniek uit Schiedam levert Vink Systemen de complete luchttechnische installatie(s).

Indicatiecijfers

3.500m² Rechthoekig kanaalwerk
1.000m¹ Rond kanaalwerk
1.500m² Thermische isolatie
200m² Dampdichte isolatie
Luchtdichtheidsklasse C
Reinheidsklasse L
Diverse appendages