13 februari 2020

Steun SIM racen voor KIKA

Onze zeer gewaardeerde collega Hans Verheijden, chef-monteur op project Mall of the Netherlands, organiseert samen met een racecommunity een SIM race voor KIKA. SIM racen staat voor simulatie racen en is een populaire e-sport. Op 29 februari 2020 wordt er om 21:00 een race gereden, waarbij het doel is om geld op te halen voor het goede doel KIKA. Het is mogelijk om als bedrijf een raceteam te sponsoren, waardoor jouw logo op een auto komt. Dat is natuurlijk mooi, maar wat nog veel belangrijker is dat het geld naar KIKA gaat. Het geld komt ten gunste van vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.

Meer informatie over deze unieke actie kan je vinden op de website van KIKA. Hier kunt u ook sponsoren! 

De actie is een prachtig initiatief. Wij wensen Hans, alle racers en betrokken veel succes en plezier toe.