23 maart 2020

Interne VCA-audit positief doorstaan

Vink Systemen is reeds VCA gecertificeerd, echter is onlangs een externe organisatie ingeschakeld voor het uitvoeren van een interne audit. Tijdens deze audit wordt het bedrijf getoetst op diverse punten van veiligheid door deze externe organisatie. Het bedrijf moet door deze audit aantonen te werken conform de gevraagde VCA eisen.  

De interne VCA-audit is door Vink Systemen positief doorstaan en ligt hiervoor op koers om het VCA certificaat te behouden! Dit betekend dat Vink Systemen veilig en gezond te werk gaat.

VCA in het kort

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een programma dat uw bedrijf helpt om veilig en gezond te werken en het aantal ongevallen te verminderen. VCA is bedoeld voor bedrijven die veilig en gezond werken belangrijk vinden en hierin structureel willen investeren. En dan vooral voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren of in een risicovolle omgeving werken. Denk aan constructie- of onderhoudswerkzaamheden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.