19 augustus 2021

Ook uw leverancier voor PIR/POL luchtkanalen

In samenwerking met Vink Products BV produceren en leveren wij, naast luchtkanalen van gegalvaniseerd staal, aluminium, RVS en blank staal, ook rechthoekige luchtkanalen gemaakt van kunststof. Deze kunststof luchtkanalen worden gemaakt van hardschuim platen en dit wordt in de luchtkanalen branche PIR/POL genoemd. Binnen onze werkplaats heeft een herindeling plaatsgevonden en in het teken van LEAN productie is de PIR/POL installatie verplaatst. Door deze wijziging is ons streven om volgens LEAN productiever te werken en hiermee te voldoen aan de toenemende vraag voor PIR/POL luchtkanalen.

Wat zijn PIR/POL luchtkanalen?

PIR/POL luchtkanalen worden gemaakt van 30mm hardschuim platen met aan beide zijdes een aluminium folie 80 µm. De PIR/POL luchtkanalen zijn aan de buitenzijde afgewerkt met een vezel versterkte polyester bekleding en topcoating in RAL kleur. Deze luchtkanalen worden zo uitgevoerd dat de koppelingen op de bouwplaats van polyester worden voorzien, waardoor een water- en luchtdichte verbinding wordt gerealiseerd. De PIR/POL luchtkanalen van Vink Products BV worden geproduceerd conform de Luka kwaliteitsnormen en eisen. Deze zijn terug te vinden in het Luka Kwaliteitshandboek.

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan luchtkanalen en luchttechnische componenten in verschillende materiaalsoorten en dus ook uw leverancier voor kunststof PIR/POL luchtkanalen.