11 augustus 2021

Vorderingen project Galapagos Leiden

In maart 2021 is Vink Systemen begonnen met de werkzaamheden voor het nieuwe hoofdkantoor van Galapagos op het Bio Science Park in Leiden. In opdracht van Schulte & Lestraden B.V. verzorgt Vink Systemen de installatie van de luchtkanalen voor dit project.

Inmiddels bevindt Vink Systemen zich in de laatste fase van dit project. Op de verdiepingsvloeren is het grootste gedeelte van het kanaalwerk reeds gemonteerd. Op dit moment voeren wij verschillende werkzaamheden uit in de technische ruimte. Hier worden grote omvangrijke kanalen aangesloten op de luchtbehandelingskasten, de buitenluchtroosters en de schoorstenen.

De volgende uitdaging zijn luchtkanalen in de de schachten van het pand. In de schachten worden groot formaat luchtkanalen verticaal gemonteerd. Wat deze klus lastig maak, is de coordinatie met de staalconstructies en de beperkte bereikbaarheid van montageposities. Naar verwachting zijn wij in oktober klaar met onze werkzaamheden bij dit project.