Medewerker Calculatie

Functieomschrijving

Als medewerker calculatie maak je zelfstandig offertes voor luchtkanalen en luchttechnische componenten ten behoeve van luchttechnische installaties, welke gerealiseerd worden op basis van bestekgegevens en tekeningen. Je analyseert en interpreteert de projectgegevens op detailniveau en zet de informatie om in een overzichtelijke offerte. Hierbij onderhoudt je contacten met opdrachtgevers en leveranciers om tot een goed resultaat te komen. Ook bij de projecten die in uitvoering zijn, bewaak je de budgetten door het uitvoeren van nacalculaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve werkzaamheden die bij het calculatieproces behoren.

De functie bestaat uit de volgende taken

Wij vragen

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende, afwisselende baan met grote zelfstandigheid en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Metalektro. Je krijgt doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

Meer informatie

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kunt u contact opnemen met Rob van Duijn  (Directeur) telefoon 06 – 53 21 89 29. 

Solliciteren: 

U kunt uw motivatiebrief en CV mailen naar Diana van Rijswijk RPP (Hoofd Personeel & Organisatie), e‑mailadres : dianavanrijswijk@vinksystemen.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.