Over ons

Schone lucht uit centraal Nederland

Dit is Vink Systemen

Werken in schone lucht. Produceren in een optimaal klimaat. Vink Systemen ontwerptlevertinstalleert en onderhoudt uw kritische luchtinfrastructuur op maat. Al 50 jaar een betrouwbare partner in vele markten.

Vanuit onze eigen productiefaciliteit Vink Products in Katwijk leveren wij luchtkanalen en luchttechnische componenten voor uw project. Zo waarborgen wij het volume en de flexibiliteit binnen het hele proces. Vakkundig uitgevoerd en met zo min mogelijk belasting voor uw bedrijfsvoering wordt de infrastructuur geïnstalleerd. Door assistentie bij preventief onderhoud blijft uw luchtklimaat in topconditie.

Kortom…. Wij zorgen voor lucht.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Vink Systemen kiest voor MVO

Wij nemen de verantwoordelijkheid om in de bedrijfsvoering rekening te houden met de effecten op mens, milieu en maatschappij.

Bij alle beslissingen rondom onze dagelijkse processen maken wij de keuzes die het beste zijn voor onze omgeving. Thema’s waarin wij actief zijn:

  •        Energiebesparing 
  •        Veiligheid en gezondheid 
  •        Afvalreductie 
  •        CO2 footprint 
Meer over MVO en duurzaamheid

BIM

Building Information Modelling (BIM)

Onze BIM modelleurs zorgen voor optimalisatie en digitalisering van het bouwproces. Doordat de gehele De Vink Groep met dezelfde BIM informatie werkt is ook het productieproces van Vink Products hierop aangesloten voor een snelle en geïntegreerde productie.

Alle partijen die bij het bouwproces betrokken zijn, werken met dezelfde informatie en zien dus van elkaar wat er gebeurt. De informatie is dan ook continu beschikbaar en altijd actueel. Binnen Vink Systemen hebben wij diverse BIM modelleurs die er voor zorgen dat de digitale informatie optimaal gebruikt, bewerkt en weer opgeslagen wordt. Doordat de gehele Vink Groep met dezelfde BIM informatie werkt is ook het productieproces van Vink Products hierop aangesloten voor een snelle en geïntegreerde productie.

BIM-bibliotheek

Voor het modelleren van luchtkanalen in BIM heeft de Nederlandse vereniging van luchtkanalenfabrikanten (LUKA) een BIM-bibliotheek beschikbaar gesteld voor rechthoekig en rond kanaalwerk voor uniforme producteisen in elk project. Vink Systemen ‘bimt’ met Revit van Autodesk.

Bekijk onze certificaten en verklaringen

Over de grenzen heen

Sinds 1961

Het eerste kanaalwerk werd door onze grondlegger Ed Vink rond 1961 in de smederij in Katwijk gemaakt, wat startte als E.A. Vink Luchtkanalen. Inmiddels is Vink Systemen een complete aanbieder van projecten in luchttechnische installaties.

Lees nu onze hele geschiedenis op de Vink Groep website!

Neem direct contact op met een van onze collega’s

Ontmoet onze mensen

Marc Speijer

Directie

M. (Marc) Speijer
Algemeen Directeur

marcspeijer@vinksystemen.nl
06 11 88 57 88

Roy Hoogvliet

Directie

R. (Roy) Hoogvliet
Commercieel directeur

royhoogvliet@vinksystemen.nl
06 83 82 55 83

John Dingenouts

Commercie

J. (John) Dingenouts
Commercieel manager

johndingenouts@vinksystemen.nl
06 30 99 19 68

Inge van Egmond

Sales

I. (Inge) van Egmond
Sales Support

ingevanegmond@vinksystemen.nl
071 409 83 00

Cindy Steegman

Personeel & Organisatie

C. (Cindy) Steegman
HR Manager

cindysteegman@vink-vitae.nl
06 11 85 93 03

Meer weten over VINK systemen? 

Wij vertellen graag meer!

Kom in contact