Werken bij

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Vink Systemen

Bij Vink Systemen zijn we altijd op zoek naar talent. Wij bieden mogelijkheden in verschillende functiegebieden. Bekijk onze vacatures en we zien je graag in Katwijk.

Werken bij Vink Systemen betekent samen werken aan oplossingen die er toe doen. Met je collega's realiseer je innovaties en bouw je aan producten die zorgen voor schone lucht. 

Opzoek naar een stage of leerwerkbedrijf?

Erkend leerbedrijf

Vink Systemen is een erkend leerbedrijf en investeert in opleiding en persoonlijke ontwikkeling van talent. Of je al ruime werkervaring hebt, of nog op school zit, Vink Systemen helpt jou verder te ontwikkelen. We bieden diverse stages, afstudeerprojecten of leerwerkplekken aan. Ook op het gebied van (opleidingen is veel mogelijk en ondersteunen we jou met cursussen en vakgerichte opleidingen.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot het lopen van stage, een BBL leerwerkplek of omscholing op de werkvloer, neem dan contact met ons op. Cindy Steegman, Hoofd Personeel & Organisatie, via 06 11 85 93 03 of stuur je e-mail naar cindysteegman@vink-vitae.nl voor meer informatie over de mogelijkheden.

Staat er geen vacature voor jou tussen maar wil je wel bij Vink werken?

Stuur dan jouw cv naar ons op!

Kom in contact