Vink groep

Stage HRM 

Ben je een leergierige en enthousiaste HRM-student en op zoek naar een stage? Vind je het belangrijk veel te leren en wil je de Vink Groep helpen verder te ontwikkelen binnen het HRM-vakgebied. Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Wij zijn op zoek naar een HR stagiaire die ons team komt versterken. Je maakt deel uit van een klein en hecht HRM-team, bestaande uit een Hr-manager en Hr-adviseur. Hierdoor kunnen we je de mogelijkheid bieden om ervaring op te doen met alle voorkomende HRM-werkzaamheden. Wat ga je zoal doen en leren:

  • Je leert hoe je vacature teksten opstelt, zoekt op de diverse kanalen mee naar geschikte nieuwe collega’s en bereidt de gesprekken voor;
  • Je leert hoe je een sollicitatiegesprek voert;
  • Je denkt mee om ons recruitment proces verder te verbeteren;
  • Je begeleidt zieke collega’s tijdens het re-integratieproces;
  • Je beantwoordt diverse HR vragen, zowel persoonlijk als via telefoon en e-mail;
  • Je biedt ondersteuning bij het uitvoeren van diverse administratieve HR taken.

Wie ben jij?
Je bent een tweede-, derde- of vierdejaars Hbo-student in de richting van HRM. Je vindt het leuk om ervaring op te doen binnen een organisatie met een open en informeel karakter.

Wat krijg je ervoor terug?
Een leerzame tijd waarin je echt kunt bijdragen aan de ontwikkeling van de organisatie. Binnen onze organisatie hebben we korte lijnen en ga je samenwerken met gemotiveerde en betrokken collega’s. We staan er ook voor open van jou te leren, graag zelfs.
Voor jouw inzet ontvang je een maandelijkse bruto stagevergoeding van € 600,-

Wie zijn wij?
Vink Groep is gevestigd in Katwijk en biedt totaaloplossingen op het gebied van industriële luchtbehandelingsinstallaties. Van ontwikkelen, ontwerpen, leveren en installeren tot het onderhouden van de installatie. Op iedere plek, binnen of buiten en overal ter wereld!

Kom in contact

Is dit de baan voor jou?

Solliciteer nu!

Stuur je motivatiebrief en CV naar HRM@vink-vitae.nl
Eerst nog wat vragen? Bel dan gerust met Cindy Steegman 06-11859303