VSL Air

Technisch Commercieel Medewerker

VSL Air is in beweging. Vanwege groei binnen onze organisatie zoeken we een enthousiaste, klantgerichte en oplossingsgerichte Technisch Commercieel Medewerker die ons team komt versterken.

Wat ga je doen?
Als Technisch Commercieel Medewerker binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Zowel telefonisch, per e-mail als persoonlijk bij ons op locatie in Katwijk. Je hebt een adviserende rol naar klanten, waarbij je hen een passend productadvies geeft en meedenkt over een technische oplossing. Je stelt offertes op, zorgt voor opvolging en nazorg van de bestelde orders en bent daarnaast verantwoordelijk voor de administratie.

Wie ben jij?
Omdat je veel in contact bent met klanten en collega’s van andere afdelingen, ben je communicatief sterk, klantgericht en commercieel. Je hebt affiniteit met techniek of een technische achtergrond met minimaal een MBO werk- en denkniveau. Ook als je de overstap wilt maken van een technische buitendienst functie, zoals monteur, komen we graag met je in gesprek.

Wat krijg je ervoor terug?
We zijn een informeel bedrijf, met korte lijnen en loyale en betrokken collega’s. We hebben veel aandacht voor persoonlijke groei en bieden ruime opleidingsmogelijkheden. Wat kun je nog meer van ons verwachten:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en profiel;
  • Een goede balans werk en privé: 27 vakantiedagen en 6,5 Adv-dagen per jaar;
  • Een goede pensioenregeling bij PME;
  • Ruimte voor (innovatieve) ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt;
  • Gezamenlijke activiteiten, waaronder een jaarlijkse BBQ en jaarlijkse kerstfair.

Wie zijn wij?
VSL Air is leverancier van luchtkanalen en luchttechnische apparatuur ten behoeve van luchttechnische installaties. VSL Air maakt deel uit van de Vink Groep waarin meerdere bedrijven op luchttechnisch gebied actief zijn. Met ruim 50 jaar ervaring is VSL Air een betrouwbare partner en ontzorgen we onze klanten. Wij werken in een klein team en hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor onze klanten. We werken landelijk, maar hebben een sterke regionale functie.

Kom in contact

Is dit de baan voor jou?

Solliciteer nu!

Stuur je motivatiebrief en CV naar HRM@vink-vitae.nl
Eerst nog wat vragen? Bel dan gerust met Lex Verheij 06-20510022