Werkwijze

Van ontwerp tot uitvoering

Een optimaal functionerende kritische luchtinfrastructuur 

Vink Systemen heeft de kennis, kunde en ervaring om u in het ontwerptraject te adviseren over een efficiënte indeling van de luchtkanalen en een optimaal luchtdistributiesysteem.

Wij werken het luchttechnische ontwerp voor u uit en voeren de gehele of gedeeltelijke engineering van het luchtkanalensysteem uit. Met de modernste software tekenen wij alle processen 3D en verwerken wij het in BIM modellen. 

Altijd betrouwbaar

Productie en levering

De productie en levering van luchtkanalen en luchttechnische componenten is met ons zusterbedrijf Vink Products compleet in eigen beheer.

Met slimme logistieke oplossingen, zoals bijvoorbeeld onze hijsrolcontainers, wordt er op ieder gewenst tijdstip en op de juiste plaats afgeleverd.

Benieuwd naar onze producten? Neem een kijkje in het assortiment bij Vink Products.

Met de ervaren constructieafdeling van Vink Products leveren wij alle gewenste speciale componenten en constructies voor onze projecten. Alles uit onze eigen fabriek. 

Turn key

Van ontwerp, productie tot installatie

Naast de productie van onze luchtkanalen en luchttechnische componenten verzorgt Vink Systemen ook de complete installatie van uw project.

Het projectteam, aangestuurd door een ervaren projectleider, zorgt ervoor dat de werkzaamheden conform planning verlopen. Door heel Nederland installeren onze vakmensen de luchttechnische infrastructuur.

De werkzaamheden worden conform LUKA uitgevoerd en op luchtdichtheid getest zodat de kwaliteit van het luchttransportsysteem is gewaarborgd. Veiligheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Vink Systemen is een van de grootste leden van de LUKA branchevereninging en  VCA** gecertificeerd.

Bekijk al onze certificaten en verklaringen

Waarborgen en verlengen levensduur luchtinstallatie

Duurzaam onderhouden

De kwaliteit van de lucht valt en staat met de kwaliteit van uw luchtkanalen. Onderhoud is dan ook van groot belang. 

Hiermee wordt de levensduur van de luchtinstallatie gewaarborgd en verlengd. Vink Systemen zorgt voor:

  • Inspectie en reinigen van luchtkanalen
  • Diverse metingen van luchtkwaliteit
  • Aanpassingen van het kanalensysteem
  • Vervangen of tussenbouwen van luchttechnische componenten.

Zoekt u een partner voor luchttechniek?

Wij denken graag mee!

Kom in contact